Słuchjcie mnie wszyscy czerwoni i nie tylko bracia.
Zakochałem się na zabój w kobiecie, która przyniosła mi wiosnę.
Wiosnę której nie widziałem od dziesięciu lat. Tak więc nazwałem Ją "SŁOŃCE KTÓRE PRZYNOSI WIOSNĘ". Mam wielką prośbę do wszystkich indian i nie tylko, mianowicie jeśli ktoś wie o jakimś odpowiedniku w/w imienia bardzo proszę o informacje, natomiast jeśli nie ma takiego odpowiednika to proszę o wszelkie propozycje nazwania TEJ CO PRZYNOSI WIOSNĘ. Dodam tylko że TA CO PRZYNOSI WIOSNĘ jet bardzo tempramentną kobietą, jest też bardzo skopana przez życie i bardzo wrażliwa. Może zwołacie jakąś radę starszych i coś wymyślicie? Potrzebuję też informacji o tym kto w Polsce jest uprawniony do nadania imienia TEJ CO PRZYNOSI WIOSNĘ, bardzo mi na tym zależy ponieważ moje SŁOŃCE KTÓRE PRZYNOSI WIOSNĘ 25,05,2007 ma urodziny i bardzo chciałbym oficjalnie ją "ochrzcić"Bardzo chcę żeby została moją "skło". Przyznam się szczerze, że nie interesowałem się wcale indianami, poza Winetuu, ale z pewnością się to zmieni, już nawet mam pomysł i zamiar zorganizować wieczór kultury indiańskiej.
Dodatkowo mam prośbę o propozycje dotyczące mojego imienia, ponieważ mam na imię piotr, a SŁOŃCE KTÓRE PRZYNOSI WIOSNĘ gdzieś wyczytało, że piotr znaczy- skała i może ktoś wymyśli coś fajnego ze skałą, bo zakochaną skałe to ja wymyśliłem.
APELUJĘ DO WSZYSTKICH JEŚLI KTOKOLWIEK WIE COŚ TO PROSZĘ O KONTAKT pod:bojdapiotr@o2.pl i na rymże forum, zgóry dziękuję: zakochana skała....